,

Marile minciuni electorale ale primarului Boc. Au trecut 11 ani au trecut de la una dintre cele mai celebre promisiuni

Posted by

Având în vedere faptul că suntem într-un an preelectoral 2023, iar la anul vom avea patru rânduri de alegeri politice, inclusiv locale, un clujean a scos din arhiva personală una dintre promisiunile electorale cu care Emil Boc a câștigat în 2012 cel de-al treilea mandat în fruntea municipiului Cluj-Napoca.

Edilul promitea în 2012 prelungirea liniei de tramvai care să lege Cluj-Napoca de cea mai mare comună din România, Florești, dar ideea a rămas doar la stadiul de eternă promisiune electorală și abandonată într-un sertar al unui birou al sediului de pe Moților. Imaginea a apărut într-un ziar local, iar Boc a candidat atunci sub sigla Partidului Democrat-Liberal (PD-L).

În prezent, toate proiectele mari de infrastructură rutieră și de decongestionare a traficului sunt în aer sau pe hârtie, cum ar fi metroul – proiect în care puțini mai cred – iar despre mult promisa și răspromisa Centură Metropolitană, s-a scris și spus totul, totul rămând, deocamdată, la stadiul de promisiuni, fără nimic concret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *