12 șoferi au rămas blocați în nămeți pe mai multe drumuri județene închise din Cluj

Posted by

Un număr de 12 mașini au rămas blocate în nămeți în apropierea localității Măguri din comuna Maguri-Răcătău, deși drumul era închis circulației.

Voluntarii CERT au intervenit cu mai multe autovehicule de teren pentru a-i ajuta.

În jurul orei 18.00 a fost semnalat prin apel 112 faptul că pe drumul DJ107 T, în apropierea localității Măguri, comuna Maguri-Răcătău, se află blocate 12 autovehicule din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Drumul respectiv este închis circulației publice, fiind amplasat indicator în acest sens. La fața locului intervin echipaje de voluntari cu autovehicule de teren. Din fericire, nu au fost raportate victime”, a transmis IPJ Cluj

Recomandări pentru a nu rămâne bocați în zăpadă iarna

Pentru a preîntâmpina evenimente neplăcute, polițiștii transmit conducătorilor auto să respecte următoarele recomandări: înainte de a pleca la drum să se informeze cu privire la condițiile meteorologice și cu privire la starea drumurilor; să verifice starea tehnică a autovehiculului și să se asigure că acesta este echipat corespunzător; pentru a putea circula pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheață sau polei autovehiculul trebuie să fie echipat cu anvelope de iarnă”, a mai transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *