Anunțul făcut de Dorinel Munteanu! Vrea să joace din nou la Cluj!

Fostul mare fotbalist român, din echipa de aur a României, Dorinel Munteanu a anunțat că va juca pentru județul Cluj, dar nu din postura de fotbalist, ci de senator.

Astfel, cei de la PMP Cluj au anunțat că deschid lista pentru Senatul României, la alegerile generale care urmează cu Dorinel Munteanu. Dacă va partidul fa face pragul electoral iar la Cluj se vor aduna destule voturi, este foarte posibil ca la redistribuire, PMP să prindă un loc de senator.

M-am hotărât să joc un altfel de meci la Cluj, de unde am oportunitatea să aduc la masa Parlamentului sportul românesc și să ofer măsuri concrete pentru dezvoltarea lui.” Dorinel Munteanu a rămas legat de Cluj, aici câștigând prima performanță ca antrenor al echipei CFR Cluj. Ambele echipe emblematice pentru clujeni au fost în grija lui Dorinel Munteanu. „Sunt foarte mândru că am antrenat cel mai mare brand al Ardealului, echipa Universitatea Cluj”, a declarat Dorinel Munteanu care și-a propus din funcția de senator să ofere o casă brand-ului U Cluj, propriul său stadion și să îl sprijine în revenirea la nivelul fotbalului de calitate, european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *