Milionarul Vuza și aroganțele sale! Și-a cumpărat vilă de șapte milioane de euro dar are sute de angajați cu salariile neplătite!!

Patronul fabricii Sinterom, din Cluj Napoca, Ștefan Vuza, un milionar excentric, este acuzat de jurnaliștii din Iași că a lăsat sute de angajați de la Ieșitex, fără plata salariilor compensatorii, în timp ce el își cumpără vilă de șapte milioane de euro.

Recent, presa națională a scris că Vuza a cumpărat vila din Corbeanca, care a fost construit de fostul internațional Cristi Chivu. Prețul de vânzare ar fi fost de șapte milioane de euro.

Această tranzacție, susțin jurnaliștii de la BZI.ro, este făcută la scurt timp după ce toate bunurile fostei fabrici de textile Iasitex SA au fost vândute pe bucăți. Mai mult, cei aproape 200 de angajați ai fabricii de textile care au fost disponibilizați colectiv la ultimul val de concedieri au fost păcăliți de conducerea Iasitex SA, care trebuia să plătească fiecărui angajat câte 4 salarii compensatorii în momentul plecării din firma controlată de omul de afaceri Ștefan Vuza.

Milionarul Ștefan Vuza s-a înscris la masa credală

Ca aroganța să fie dusă la extrem, Ștefan Vuza s-a înscris și el în tabelul creditorilor pentru a primi salarii compensatorii de la Iasitex SA. Conducerea fabricii a încercat să evite plata integrală a salariilor, făcând o serie de promisiuni angajaților care urmau să fie disponibilizați. Cei care nu s-au mulțumit cu condițiile impuse de conducerea Iasitex SA au deschis procese în instanță împotriva angajatorului. Pentru a evita plata salariilor compensatorii, conducerea Iasitex SA a contestat un act adițional la contractul de muncă care a fost încheiat în urmă cu mai mulți ani și care prevedea plata unui pachet de 4 salarii în momentul disponibilizării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *