Protest pe Piezișă! Patronii sunt scandalizați de ordinul prefectului de Cluj!

După ce strada Piezișă a fost declarată zonă de siguranță publică și închisă, din cauza numărului mare de studenți infectați cu noul coronavirus, peste 20, patronii localurilor din zonă s-au revoltat!

Este cunoscut faptul că pe strada Piezișă există zeci de baruri și localuri care sunt pline, de sute de studenți care se distrează pe cinste!

Unul dintre clujenii cu simț civic, Mihai Curtea a scris pe facebook un mesaj despre strada Piezișă, din Cluj Napoca!

„Așa arată strada Piezișă din Cluj-Napoca, strada tinereții, strada care vibra la orice oră din zi, strada unde ne distrastam și noi când eram studenți și petreceam momente de care ne readucem aminte cu drag peste ani.
Astăzi avem parte de un peisaj dezolant, unde patronii de restaurante își strigă disperarea toate vitrinele sunt pline de mesaje disperate, strada s-a transformat peste noapte dintr-un pol vibrant plin de energie pozitivă într-o strada pietonală simplă și ternă.
Patronii și personalul mulți dintre ei aflați în fața restaurantelor cu toții își puneau aceeași întrebare, restaurantele noastre sunt focare de covid dar alegerile se pot organiza, întâlnirile electorale la fel.
Industria HORECA nu mai rezistă, nu mai are resurse să poată trece peste această încercare și ajutorul mult sperat nu mai vine”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *