Pastorul penticostal din Sânnicoară este infectat! Autoritățile au intrat în alertă!

La finalul săptămânii trecute pastorul penticostal din Sânnicoară, județul Cluj a fost infectat cu noul coronavirus, și a fost internat în stare gravă la un unul din spitalele suport Covid19, din Cluj Napoca.

Potrivit unor apropiați, mai mulți membrii din familia pastorului prezintă simptome ale infecției cu noul coronavirus. „Așteptă să primim instrucțiuni de la Prefectura Cluj și vom acționa în consecință și cu respectarea legilor și normelor în vigoare”, a declarat pentru foaiatransilvană.ro, primarul comunei Apahia, Grigore Fati.

Primaru comunei le atrage atenție membrilor comunității penticostale din Sânnicooră și Apahida să apeleze la medicul de familie, la cel mai mic simptom de coronavirus, febră, dureri musculare, dificultăți de respirație.

Patronii firmei infectați și ei

De remarcat, susțin surse oficiale, este că pastorul penticostal locuiește la o casă distanță de o altă familie care a fost confirmată zilele trecute ca fiind infectați cu noul coronavirus. Cei doi soți, în vârstă de 60 de ani sunt patronii unei firme de catering care asigură hrana copiilor de la grădinița din Apahida, frecventată de sute de copii. ”Am luat deja măsurile necesare. Firma de caterging a fost închisă deoarece acolo au fost depistați mai mulți angajați ca fiind infectați. Aducem mâncare la copiii de la grădiniță, de la o firmă de specialitate din Cluj Napoca”, a mai spus primarul comunei Apahida, Grigore Fati.

 

3 thoughts on “Pastorul penticostal din Sânnicoară este infectat! Autoritățile au intrat în alertă!

  1. Ați comis o eroare imaginea este din
    BISERICA PENTICOSTALA ALBINII din CLUJ , nu este din Biserica din Sannicoara, nu dezinformați si nu duceți lumea in eroare. Mânjiți imaginea Bisericii Albinii din Cluj.

  2. Ce legatura are covidul cu manjirea imaginii prietene? Sau la voi ii considerat pacat divin sau ceva blestem acest covid? Oare in biserica mentionata nu or fi cazuri deloc? Sau si intre voi ii concurenta intre biserici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *