Candidatul USR Cluj pentru Senatul României este amator de filme pentru adulți! Noaptea cuțitelor lungi la USR!!

Cristian Bordei este propunerea USR Plus, organizația Cluj, pentru Senatul României. Bordei a fost votat în cadrul unor alegeri interne care au avut loc acum câteva zile, și unde actualul senator Mihai Goțiu s-a clasat pe locul doi, iar deputatul Ungureanu Emanuel pe locul cinci. Între timp, Ungureanu și-a făcut loc la Buzău, în timp ce Goțiu a rămas pe afară.

Tensiunile din USR Plus Cluj sunt evidente și lasă să transpire informații savuroase despre actualul candidat de pe locul 1, pe listele pentru Senat, Cristian Bordei. Acesta a fost angajat la Energobit, iar fostul lui patron, cunoscut om de afaceri Ștefan Gadola, nu are cuvinte foarte bune. „O mare dezamăgire USR-PLUS! Sunteţi penibili! Am crezut că veţi propune oameni de caracter, de valoare! Dar aţi ales non-valori. De ce nu aţi cerut referinţe despre cei pe care i-aţi ales? Aţi votat… catastrofe pentru senatori! Dar nu îmi fac griji, veţi dispărea rapid pe votul vostru! Mare dezamăgire!” – acesta este mesajul postat pe Facebook de Ştefan Gadola, la scurt timp de la alegerile.

Contactat de adevărul.ro, Gadola a precizat că Bordei se uita la filme porno. „De ce să nu poţi da afară un angajat care nu corespunde? În plus, în timpul serviciului, acesta se uita la site-uri interzise minorilor. Ca sa fiu mai concis: era 80% din timp pe site-uri interzise minorilor. Şi pot proba aceste afirmaţii”, spune Gadola.

Fiul lui Gadola condamnat pentru trafic de droguri

Trebuie spus faptul că fiul lui Ștefan Gadola, Sorin, a fost condamnat de Tribunalul Cluj într-un dosar de trafic de droguri, la plata unei amenzi penale în sumă de 12.000 de lei, fiind găsit vinovat că a deținut droguri pentru consum. Audierile din dosarul de droguri au fost savuroase.

Sorin Gadola: Morariu (persoană condamnat pentru trafic de droguri – n.n.) mi-a vândut o singură dată, două timbre LSD. Arătau ca niște pătrățele.

Judecător: Ce efecte aveau aceste droguri?

Sorin Gadola: Îți dau posibilitatea să îți vezi gândurile și sentimentele.

Judecător: Nu înțeleg. Ce dorit să spuneți de fapt?

Ce spune candidatul USR Plus

Între Cristian Bodei și firma Energobit a avut loc un proces pentru concediere abuzivă, în urma căruia candidatul USR a câștigat reîncadrarea precum și plata a 12 salarii.

Bordei se apără și spune că a lucrat la Energobit timp de 12 ani, timp în care a fost bun, iar dintr-o dată nu a mai fost, și pe deasupra se și uita la firma interzise minorilor.

„În cadrul acestuia fiecare parte şi-a putut prezenta poziţia, argumentele şi probatoriul. Daca nu mă înşel, pe parcursul procesului au fost solicitate inclusiv evaluările care mi-au fost făcute în cadrul firmei. Instanţa mi-a dat dreptate în fond şi a menţinut soluţia şi în apel. Ca urmare, prin sentinţă definitivă s-a impus reangajarea mea pe o poziţie similara cu cea de la momentul încetării contractului de muncă. După reangajare mi-am dat imediat demisia. Deci, din punct de vedere legal, plecarea mea din firmă s-a făcut prin demisie. Şi nu păstrarea unui loc de munca, în sine, a fost obiectul acestui litigiu”.

1 thought on “Candidatul USR Cluj pentru Senatul României este amator de filme pentru adulți! Noaptea cuțitelor lungi la USR!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *