Ce medicamente trebuie să luăm în caz de infectare! Medicii de la un spital de elită au dezvăluit secretul!

Conduita terapeutică în cazul unei suspiciuni de infecție cu SarS CoV 2 a fost dezvăluită de medicii de la Spitalul Universitar de Urgență Elias, din București.

Astfel, la primele simptome care ar indica o infecție cu temutul coronavirus chinezesc trebuie să ne izolăm la domiciliu, după care să vă administrați o serie de medicamente și vitamine. Pe primul loc, spun medicii de la ELIAS ar trebui să stea o hidratare corespunzătoare, după care trebuie să luăm paracetamol, Vitamina C și D, Zinc dar și alte medicamente pe care le puteți citi în lista de mai jos.

Pe listă de medicamente prescrise sunt și melatonina care duce la o stare de relaxare a persoanei în cauza, și care dezvoltă o stare de liniște pentru a preîntâmpina instalarea anxietății care duce la scăderea imunității.

Celebrul medic Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara susține că depresia și anxietatea care se instalează la foarte multe persoane infectate cu noul coronavirus duc la o scădere accentuată a imunității iar de aici, până la stadii critice ale infecției mai este doar un pas.

„Am avut o serie de mai multe persoane între 40 și 50 de ani, fără comorbidități importante și care toți au murit. Știam că există acest risc, dar am zis, trebuie să facem ceva, să găsim ceva comun, poate deslușim în experiența noastră ceva, măcar un pacient să îl salvăm. Medicii care au lucrat pe Terapie au observat că toți au venit târziu, peste o săptămână de la debutul bolii, pentru că erau practic sănătoși. Au venit când deja respirau foarte greu. Toți aveau fie anxietate, fie depresie”, a spus medicul Virgil Musta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *