Situație gravă în casele de seniori ale DGASPC Cluj! Se moare pe rupte!

Patru persoane în vârstă care erau internate în centrele de îngrijire ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj au decedat, în ultimele zile, după ce au fost infectate cu noul coronavirus.

Potrivit unor surse oficiale este vorba despre centrele de îngrijire de la Câțcău și Câmpia Turzii, județul Cluj. ”La Câțcău au murit trei persoane, iar la Câmpia Turzii a decedat una singură. Problema este că foarte mulți angajați de la aceste centre sunt infectați și vin la serviciu. Nu se mai respectă nicio regulă de prevenire a răspândirii coronavirusului”, a spus un angajat al DGASPC Cluj.

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean a confirmat pentru foaiatransilvana.ro că mai mulți persoane internate în aceste centre au decedat, dar că acestea aveau și alte boli asociate.

Un alt angajat în cadrul sediului central al DGASPC mai spune că noua conducere, numită interimar, nu impune nicio regulă de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus. „Doar vezi că nu mai vin angajații la serviciu. Transmit că sunt răciți și că au febră și nu pot veni la muncă, dar ei au Covid19. Nimeni nu mai respectă nimic. Nu mă mir că oamenii au murit în centrele respective”, a declarat un angajat al DGASPC Cluj.

2 thoughts on “Situație gravă în casele de seniori ale DGASPC Cluj! Se moare pe rupte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *