Scandalul morților de la centrele pentru seniori! Tișe este acuzat: ”Nu ați călcat niciodată într-un astfel de centru”

Directorul DGASPC Cluj, Dan Tămaș a reacționat după ce președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, poreclit și ”Tișe șapte blocuri”, l-a acuzat că cele patru persoane internate în cămine pentru seniori, au murit ca urmare a infecției cu noul coronavirus, ca urmare a faptului că nu a luată măsurile necesare.
Dan Tămaș susține că Alin Tișe nu a intrat niciodată într-un cămin pentru seniori și că cei de la Consiliul Județean Cluj nu au alocat sume de bani pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.
”Domnule Tișe, vă reamintesc că primul caz de infectare cu Covid 19 într-un centru rezidențial al DGASPC Cluj a fost înregistrat în luna septembrie, după luni bune în care am rezistat fără probleme, bazându-ne numai pe dedicația angajaților și pe motivația pe care le-am insuflat-o din toate puterile … Aș vrea ca domnul Tișe să explice de ce în toată perioada pandemiei, Consiliul Județean Cluj a alocat DGASPC zero fonduri ca să gestioneze situația în continuă înrăutățire. Da, oameni buni, ZERO fonduri, deși am folosit toate argumentele ca să convingem decidenții din Cluj că riscăm un scenariu extrem”, susține Tămaș.

Angajații uitați de Consiliul Județean

Dan Tămaș mai susține că angajații au fost testați repetat, din sume de bani alocate de DGASPC Cluj și nu de Consiliul Județean Cluj. Ba mai mult, mai spune Tămaș, stimulentul în valoare de 2.500 de lei, promis de ministrul Muncii, Violeta Alexandru nu a fost nici el acordat angajaților care lucrează în condiții d erisc epidemiologic.

„Poate și asta ar trebui să vă intereseze, pentru că angajații DGASPC fac parte dintre cei care de la început au fost în linia întâi în lupta cu acest virus oribil. Deși poate îi lăudați în vreo postare anostă, pe undeva, vă reamintesc că, de când sunteți președintele CJ Cluj, niciodată, repet niciodată, nu ați pus piciorul într-un centru rezidențial al DGASPC. Vorbiți de superficialitatea mea și îmi denigrați imaginea cu o nesimțire ieșită din comun, dar uitați că de cel puțin patru ani singurul interes pe care l-ați avut față de DGASPC a fost să mă schimbați și să puneți mâna pe acest post. Ei bine, ați reușit, însă în obtuzitatea și ambiția personală de a vă depăși condiția, nu v-ați gândit ce consecințe pot să apară. Și acum, după ce m-ați demis, considerați că puteți marca de două ori cu aceeași ocazie și puteți să distrageți atenția de la cauzele reale ale situației în care ne aflăm, aruncând responsabilitatea în cârca mea”, a mai scris Tămaș, pe contul său de facebook.

2 thoughts on “Scandalul morților de la centrele pentru seniori! Tișe este acuzat: ”Nu ați călcat niciodată într-un astfel de centru”

  1. Tișă nu e decât un parvenit interesat sa distrugă tot ceea ce e in subordinea CJ Cluj. Lucrări mafiote stil PDL ambalate in nailon frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *