Clujul e pe primul loc la orice! Chiar și la coronavirus! Conducem detașat la numărul de infecții!

În ultimele 24 de ore, la Cluj s-au înregistrat 356 de cazuri noi, de infecție cu noul coronavirus, semn că masca de protecție, mult discutată de autoritățile medicale nu are niciun efect. Au trecut deja șase zile de când a fost impusă ca măsură obligatorie de protecție, purtarea măștii de protecție, și în loc ca numărul persoanelor infectate să scadă, este tot pe val crescător.

Autoritățile județene mai spun că este foarte posibil ca masca de protecție să nu fie purtată peste tot de către clujeni, deși măsura este obligatorie în toate spațiile publice.

După municipiul București, unde au fost înregistrate 744 de cazuri noi, județul Cluj ocupă locul doi pe țară, în rândul persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Pe primul loc la rata de infectare!

Statistica națională privind epidemia de coronavirus, care se publică în fiecare zi, la ora 13, arată cifre dezastruoase pentru județul Cluj.

Incidența cumulată a cazurilor la nivel județean în ultimele 14 zile, plasează județul Cluj pe primul loc în România, cu un procent de 4,09, în timp ce locul doi este ocupat de București, cu 3.81.

Această cifră arată că trendul epidemiei este unul crescător, și că în ciuda măsurilor luate de autorități, numărul persoanelor infectate este tot mai mare.

Ultimele 24 de ore au mai adus un trist record național, pe lângă cifra totală de persoane infectate care este de 5.343 de cazuri, și un număr semnificativ de persoane decedat, 107.

 

 

 

1 thought on “Clujul e pe primul loc la orice! Chiar și la coronavirus! Conducem detașat la numărul de infecții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *