Vlăduța Lupău nu se simte bine! Din păcate medicii i-au confirmat diagnosticul! Este infectată!

Iubita cântăreață de muzică populară a anunțat că este infectată cu noul coronavirus. Ea s-a autoizolat iar acum este asimptomatică. A avut câteva simptome specifice unei răceli și a decis să se testeze, rezultatul testului PCR fiind unul pozitiv.

Îndrăgita artistă a scris că nu știe de unde a contactat virusului și îi îndeamnă pe toți cei care au simptome de răceală să se testeze.

”Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv.

Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa.

Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare.

Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național.

Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!”, a scris artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *