De dragul audienței Nelson Mondialu ar inventa orice! Acum susține că a fost tâlhărit!

Celebrul Nelson Mondialu a susținut, pe contul său de socializare de pe youtube, că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în urma căreia a suferit mai multe răni și i-au fost sustrase mai multe bunuri de valoare.

Surse autorizate din cadrul Poliției Cluj susțin că la nivelul instituției nu există niciun dosar penal care să se referă la Nelson Mondialu, ca victimă a infracțiunii de tâlhărie calificată.

„S-a verificat la toate structurile și avem asemenea dosar. Să vină să depună plângere dacă a fost tâlhărit și vom face anchetă să vedem ce e cu această poveste. Am verificat și la UPU Cluj și nu rezultă nimic pe numele de Pop Nelson, după numele din buletin”, a spus un oficial al IPJ Cluj.

Povestea presupusei tâlhării

„Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc. M-o bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe aia la pușcărie … Mi-o furat inele și verigheta. Am fost la urgență azi dimineață … M-au dat așa mulți și m-au speriat. A plecat conașa să-mi scoată analizele, că am și două coaste fracturate. Să știți că nu mă las până nu îi bag în pușcărie. Trei inși au sărit pe mine. Nu știu ce mi-au făcut medicii, că am fost inconștient”, mai povestește Nelson.

El spune că unul dintre tâlhari i-a distras atenția, în timp ce altul l-a lovit puternic cu o lopată peste față. „Nu imi era frică de ei, dar au venit de la spate. Unul o venit, m-a bătut pe umăr și mi-a spus „Domnu?” și celălalt mi-a dat cu lopata în cap. Am urmele de la cuiele din lopată. Apoi altul mi-a dat cu cotul la tâmplă. A vrut să mă omoare, dar am avut succes. N-am apucat să dau nici măcar una înapoi”, spune el.

1 thought on “De dragul audienței Nelson Mondialu ar inventa orice! Acum susține că a fost tâlhărit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *