Accident pe drumul spre Sfântul Ioan! Un bărbat este intubat de paramedici! A ieșit să își impresioneze prietenele!

Un grav accident de circulație s-a produs pe drumul Sfântul Ioan, de la marginea cartierului Mănăștur. Potrivit pompierilor militari care sunt la fața locului, în urma unei coliziuni între trei autoturisme a rezultat rănirea a trei persoane.

„În acest moment o persoană de sex masculin, 20-30 ani este intubată de către echipajul SMURD. Două persoane de sex feminin dintre care o minora, li se acorda îngrijiri medicale, cel mai probabil vor fi transportate la UPU Pediatrie și UPU”, transmite ISU Cluj.

Poliția Cluj a transmis următoarele: ”Potrivit primelor informații, în jurul orei 19.30, s-a produs un accident rutier pe strada Drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca.

Un conducător auto de 18 ani, din Săvădisla, ajuns într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe sensul opus, condus de un bărbat de 42 de ani din Cluj-Napoca, precum și cu un alt autoturism condus de o tânără de 18 ani, din aceeași localitate.

Ulterior producerii evenimentului, conducătorul de 18 ani, alături de o tânără de 16 ani, pasageră în autoturism, au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Totodată, în urma evenimentului, conducătoarea de 18 ani a fost transportată la o unitate medicală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *