O nouă premieră națională la Cluj. Au fost instalate două containere securizate și cu alimentare prin panouri fotovoltaice pentru parcarea bicicletelor!

Primăria Cluj-Napoca continuă investițiile pentru încurajarea utilizării mijloacelor de transport alternativ. Pe lângă extinderea rețelei de piste pentru pasionații sportului pe două roți, municipalitatea a investit în realizarea a două containere securizate pentru parcarea a 100 locuri pentru biciclete.

Anul trecut, în urma demolării garajelor din cartierul Între Lacuri, au fost amenajate locuri de parcare pentru mașini, dar și zone pentru parcări sigure pentru biciclete.

Astfel, pe strada Tulcea la nr. 21, respectiv la nr. 29 putem găsi două astfel de spații unde sunt disponibile 100 locuri pentru parcarea bicicletelor.

Fiecare dintre cele două garaje are o capacitate de 50 locuri definite de rasteluri etajate, fiind amenajate pe o suprafață de 76 mp/garaj.

Pentru securitate au fost instalate câte 3 camere de supraveghere video, sistem complet de tip senzor cu transmitere avertizări tip SMS și iluminat tip LED cu senzor crepuscular.

Sistemul de alimentare cu energie electrică are la bază panouri solare fotovoltaice.

Valoarea investiției este de 233.527 lei fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *