Accident pe Feleac! Iarna face primele victime! Atenție la cauciucurile de iarnă!

În cursul dimineții de sâmbătă, pe fondul vitezei și a carosabilului acoperit cu zăpadă, pe raza localității Feleacu, județul Cluj, a avut loc un grav accident de circulație.

”Autoturism răsturnat în afara părții carosabile pe E60, pe raza localității Feleacu pe direcția Cluj Napoca – Turda. Trei persoane conștiente au fost transportate la spital. Nu a fost cazul de descarcerare. Toți cei 5 ocupanți ai autoturismului erau ieșiți din auto și conștienți la sosirea pompierilor”, au comunicat cei de la ISU Cluj.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Cluj care derulează cercetări la fața locului.

”Conform primelor informații, o conducătoare auto de 21 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1 E60, în interiorul localității Feleacu,spre Turda, ar fi pierdut la un moment dat controlul volanului, părăsind partea carosabilă, unde, la contactul cu un parapet de beton, s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat rănirea a 2 minori ,de 10 si 12 ani, precum și a unei femei de 32 de ani, toți pasageri în autoturism. Aceștia au fost conduși la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a comunicat Poliția Cluj.

Conducătoarea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

1 thought on “Accident pe Feleac! Iarna face primele victime! Atenție la cauciucurile de iarnă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *