Accident în zona Iulius Mall! Victima un bătrân de 85 de ani, circula pe o trotinetă! VIDEO

Potrivit polițiștilor clujeni, victima accidentului este un bătrân de 85 de ani care se deplasa cu o trotinetă, pe strada Alexandru Vaida Voievod, din cartierul Gheorgheni.

”La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, a avut loc un accident rutier pe strada Alexandru Vaida Voievod din municipiul Cluj-Napoca. Conform primelor informații, un conducător auto de 39 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Alexandru Vaida Voievod, a surprins și accidentat conducătorul unei trotinete electrice, un bărbat de 85 de ani, din Cluj-Napoca, care intenționa să iasă din parcarea unui hipermarket. În urma impactului, bărbatul de 85 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au comunicat cei de la Poliția Cluj.

La fața locului s-au deplasat importante forțe de poliție, trei echipaje de la Poliția Rutieră Cluj, un echipaj de la Poliția Criminalistică, un echipaj de la Poliția Locală și două ambulanțe, una de la SMURD și o alta de la Serviciul Județean de Ambulanță Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *