Țeparul a care a înșelat zeci de clujeni cu închirierea unei cabane este căutat de polițiști. ”Vom ajunge la el”

În ultimele zile, peste 20 de clujeni au plătit sume generoase bani pentru a închiria o cabană, în zona Munților Gilău, numai că poza de prezentare era a unei cabane din Austria. Polițiștii spun că persoana în cauză ar fi obținut peste 40.000 de lei de la naivii pe care i-a înșelat destul de ușor.

”În urma apariției în spațiul public a mai multor articole referitoare la persoane care au remis diferite sume de bani proprietarului unei cabane din localitatea Gilău în vederea închirierii acesteia pentru sărbătorile de iarnă, persoană care nu a mai putut fi contactată ulterior, polițiștii municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor, precum și a persoanelor implicate. Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, până în acest moment, nu a fost înregistrată nicio plângere cu privire la aceste aspecte”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Una dintre victime este Roxana Bisericaru, care a declarat următoarele pentru Stiridecluj.ro.

„Am încercat să îl sun de aproximativ 10 ori numai eu personal, dar și colegii mei cu care trebuia să mergem la cabană au mai incercat încă de vreo 5 ori fiecare. Noi am depus toți banii în luna septembrie, am completat un contract și pe urmă i-am trimis prin virament bancar. Din păcate după omul nu a mai fost de găsit, cabana nu am găsit-o nicăieri”.

O alta păgubită este Iulia Csakvari. „Sora mea a observat aseară un anunț cum că au luat țeapă și alte persoane, la o altă cabană în alt județ. S-a uitat pe contract și corespundea adresa și CNP cu ceea ce aveam noi. Contractul l-am făcut pe 27 septembrie, atunci am sunat, ne-au trimis pozele pe WhatsApp cu tot ce am avut nevoie. Noi am pierdut suma de 2250 din prețul total de 7500 de lei pe trei nopți”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *