Afumătura cărnii a produs un incendiu într-o casă din satul Bogata de Jos

Un incendiu a fost produs la o casă din satul Bogata de Jos, comuna Vadu, iar totul a pornit de la focul aprins în podul casei pentru afumătura cărnii. Pompierii au ajuns la timp și au reușit să stingă flăcările.

În momentul sosirii pompierilor, focul a cuprins acoperișul casei, dar în mai puțin de o oră au reușit să stingă flăcările.

Nu a fost rănită nicio persoană.

„Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins acoperișul unei case din Bogata de Jos, comuna Vad.

Solicitarea a fost primită în jurul orei 12.20, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta la acoperișul casei.

Lichidarea focarelor incendiului și înlăturarea altor efecte negative ale incendiului au fost realizate în mai puțin de o oră, fiind limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la un foc, aprins pentru afumarea cărnii în podul casei, lăsat nesupravegheat”, a transmis ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *