O femeie de 70 de ani a fost ucisă în propria casă! Incendiul a fost pentru a ascunde urmele!

Poliția Cluj a revenit cu alte informații despre acest caz. În urma ancheiete derulate la fața locului, unde a fost prezent și un medic legist, a rezultat că femeia de 70 de ani a fost ucisă cu brutalitate, fiind lovită cu un corp dur peste cap.

În acest caz, suspectul infracțiunii de omor este chiar fiica femeii, care este cunoscută în evidențele autorităților sanitare, cu tulburări psihice semnificative.

Știre inițială!

Noaptea dintre ani a fost una cu multă muncă pentru pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

La scurt timp după anul nou, militarii au fost sesizați cu privire la un incendiu care a cuprins un apartament situat pe strada Horea din Cluj Napoca.Din păcate, la finalul intervenției pompierii au descoperit corpul carbonizat al unei femei, în vârstă de 70 de ani.

”Două autospeciale au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins un apartament dintr-un bloc de locuințe, situat pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca. Alerta a fost dată în jurul orei 3.10, iar pompierii au găsit în apartamentul cu două încăperi, situat la parterul blocului, corpul unei femei, în vârstă de ceva 70 de ani, care fost ars în incendiu și care prezenta traume incompatibile cu viața. Pompierii au lichidat flăcările, în cca 15 minute, după ce au sosit la fața locului, și au întreprins măsuri pentru evacuarea unei persoane, care locuia deasupra apartamentului din care a pornit incendiul. Au fost distruse de flăcări mai multe bunuri din apartament, iar intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea focului mai departe de limitele în care a fost găsit”, au comunicat cei de la ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *