Accident grav lângă Dej. Un tânăr a rămas blocat în mașina pe care o conducea.

Două autospeciale de la ISU Cluj și un echipaj medical au fost alertate, în această dimineață, în jurul orei 7.40, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, în localitatea Sânmărghita, comuna Mica.

La fața locului, pompierii au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile, iar peste acesta eau căzute mai multe fire de transport al energiei electrice, după ce stâlpul de susținere a acestuia a fost rupt în impactul cu autoturismul respectiv. Înăuntrul autovehicului se afla un tânăr care prezenta multiple traumatisme și care era prins în centura de siguranță. Pompierii au suspendat firele de energie electrică și au pătruns prin portbagajul mașinii, pentru a extrage tânărul de 19 ani de pe locul șoferului.

Extragerea a fost realizată cu echipamentele specifice, astfel încât să nu-i fie agravate traumatismele suferite.
Bărbatul a fost preluat în stare de conștiență de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Polițiștii clujeni spun că starea tânărului nu a permis testarea pentru alcool la fața locului. Acesta a fost transportat la spital.

”Conducătorul auto de 19 ani, din municipiul Dej, care se deplasa din direcția Beclean înspre Dej a iesit de pe partea carosabilă, acrosând un stâlp de electricitate, ulterior rasturnându-se. Trei persoane în auto, dintre care unul conducătorul auto, singurul transportat la unitatea medicală. Nu a putut fi testat pe loc cu aparatul etilotest”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *