O femeie a murit la Câmpia Turzii într-un incendiu! Martorii vorbesc despre explozia unei butelii!

Trei autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, județul Cluj, au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit de pe strada Memorandumului din municipiul Câmpia Turzii. La fața locului au fost dislocate și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii și un echipaj SAJ.

Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul și un perete prăbușite. Stingerea focarelor a fost realizată în cca o oră de la primirea apelului de urgență, iar ulterior s-au desfășurat operațiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Din păcate, înăuntrul unei încăperi a fost găsit corpul unei femei, în vârstă de cca 80 de ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de cca 50 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feței și care a fost transportat la spital.

Intervenția promptă a pompierilor a limitat propagarea incendiului la anexele și casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie și incendiu.

Din primele informații, martorii vorbesc despre explozia unei butelii de gaze, care a stat la baza izbucnirii acestui incendiu.

Colonelul Andrei Biriș, de la ISU Cluj a transmis faptul că pompierii se află în că la fața locului și stabilesc cauza de producere a incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *