Aroganță marca SELLY. Vloggerul a fost prins gonind cu 189 km/h pe autostradă și a rămas fără permis. A încercat o „românească”

Pe numele său Andrei Șelaru, celebrul vlogger Selly a făcut o aroganță extremă și s-a ales cu permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 90 de zile, după ce a fost prins în 27 iunie 2020, la ora 21:40, gonind la volanul bolidului său Mercedes cu viteza de 189 km/h.

Acesta a fost oprit de polițiști la KM 77, într-o porțiune de drum unde viteza maximă admisă era de 130 km/h și i s-a întocmit dosar penal. El a cotestat procesul verbal, iar la final anului trecut a pierdut procesul și mai are drept să facă un apel în 30 de zile.

Vloggerul a încercat o „românească” în încercarea de a convinge instanța că este nevinovat invocând faptul că nu avea cum să circule cu viteza respectivă pentru că la momentul acela, autostrada era destul de aglomerată. Cum nu i-a mers strategia, Selly a mai invocat un motiv cu totul neobișnuit pentru care procesul verbal nu ar fi valabil: polițistul care l-a întocmit scrie urât, potrivit wowbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *