După ce a fost demis Petru Șușcă, directorul medical Adela Golea și-a prezentat demisia de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj

Conferinta de presa susținută de Adela Golea, director medical al Spitalului Clinic Județenean Cluj, legata de accidentul din Floresti in care un sofer drogat a omorat o tanara, vineri, 25 ianuarie 2019. Inquam Photos / Dan Porcutan

Directorul medical al Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, Adela Golea, și-a dat demisia din funcție după ce managerul Petru Șușcă a fost demis prin ordinul ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Mandatul domnului Ec. Dr. Petru Șușca, manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, a încetat la data de 07.01.2021. De asemenea, Conf. Dr. Adela Golea a demisionat din funcția de director medical.
Vă invităm să urmăriți evoluția comparativă a spitalului într-un raport aferent perioadei 2013-2019.

„În acești șapte ani, cât a fost mandatul meu de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, au fost plini de provocări și, în același timp, realizări. Am învățat că orice obstacol poate fi depășit, dacă ai o echipă dedicată și competentă alături. De aceea, la încheierea acestui mandat, le sunt recunoscător colegelor mele din Comitetul Director, precum și întregii echipe SCJU, pentru sprijinul din acești ani. Vă mulțumesc tuturor! Doresc noii echipe manageriale succes și multe realizări!”, a declarat Petru Șușca.

Conducerea interimară a spitalului va fi asigurată de Prof. Dr. Claudia Gherman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *