O fetiță de 11 ani dispărută ieri din Cluj-Napoca, găsită în Gara Dej

Polițiștii clujeni au solicitat ajutorul cetățenilor pentru a găsi o minoră în vârstă de 11 ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a plecat de la domiciliu în data de 6 ianuarie şi nu s-a mai întors.

Potrivit IPJ Cluj, Stancu Maria Andreea, minora de 11 ani plecată voluntar de la domiciliu la data de 6 ianurie a.c., a fost depistată în Gara Dej Călători de către poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj.

Pe perioada plecării, aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni.

ȘTIRE INIȚIALĂ

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, STANCU MARIA-ANDREEA, în vârstă de 11 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors”, informează IPJ Cluj.

SEMNALMENTE – înălțime 1.50 m, greutate aproximativ 45 kg, păr brunet și lung, ten închis, forma feței ovală.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare neagră cu glugă și pantaloni tip jeans de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune gratuit numărul unic de urgenţă 112, este apelul IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *