Spune NU cozilor! La Cluj se pot plăti taxele şi impozitele locale ONLINE

Primăria Cluj-Napoca informează, din nou, opinia publică că există posibilitatea de a-și achita impozitul integral până la sfârșitul lunii martie 2021, pentru a putea beneficia de bonificația de 10% din acesta.

Municipalitatea le recomandă cetățenilor să nu se înghesuie inutil la ghișeele instituției și să utilizeze variantele online puse la dispoziție.

Plata impozitelor și eliberarea certificatului de atestare fiscală, cu autentificare, se poate efectua accesând următorul link: https://www.e-primariaclujnapoca.ro/taxe/

În vederea autentificării este necesară înscrierea în sistemul electronic al Direcției Impozite și Taxe Locale.

Cerere înscriere în sistemul electronic – Persoane fizice. https://www.e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/?c=490001 

Cerere înscriere în sistemul electronic – Persoane juridice. https://www.e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/?c=490002

Alte metode de plata online a impozitelor locale:

  • pe platforma www.ghiseul.ro;
  • cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care cetățenii o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale).

Informații privind plata taxelor și impozitelor locale prin virament bancar, în conturile de trezorerie ale Primăriei Cluj-Napoca, puteți găsi pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Taxe și Impozite.

Primăria Cluj-Napoca vine în sprijinul clujenilor cu peste 200 de servicii online, astfel încât să-i scutească pe aceștia de deplasările inutile la sediile instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *