Mesajul „sexy-polițistei” din Beliș pentru șoferi: „Știm că ‘toate drumurile duc la Cluj’, dar nu uitați să le străbateți atenți și în siguranță!”

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj le transmite șoferilor, prin intermediul unei polițiste blonde din Beliș, să respecte regulile de circulație și să conducă prudent.

„Ne aflăm deja în cea de-a doua lună a sezonului rece. Peisajele înzăpezite ne-au cam ocolit, iar astăzi, în Cluj, soarele ne face cu ochiul.

Informatorii noștri, în schimb, ne-au pus în vedere că se aproprie coșmarul oricărui polițist rutier: schimbări ale vremii caracterizate prin precipitații în cea mai mare parte a țării, sub formă de ninsori și lapoviță!!!

Pentru a preîntâmpina adeverirea coșmarurilor în realitate, vă sfătuim să circulați permanent cu o viteză adaptată condițiilor meteo-rutiere, să adoptați o manieră preventivă în trafic și să dotați autovehiculele corespunzător acestui sezon!

Știm că ”toate drumurile duc la Cluj”, dar nu uitați să le străbateți atenți și în siguranță!”, au anunțat cei de la IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *