Cine este bărbatul care era să fie omorât de interlopii din Turda! Poliția asistă neputincioasă le răfuielile din oraș!

Bărbatul care a fost la un pas să fie ucis într-o altercație care avut loc în centrul orașului Turda, se numește Ovidiu Rusu (foto). Acesta este cunoscut în oraș sub numele de ”Ovidică”.

Potrivit acestuia, duminică 10 ianuarie 2021, în jurul orei 21.00, a fost atacat de un grup de 20 de persoane. Scandalul a pornit de la o mașină pe care ”Ovidică” a vrut să o cumpere dar pe urmă s-a răzgândit.

De cealaltă parte, foaiatransilvană.ro a vorbit cu apropiați ai agresorilor care spun că lucrurile nu au stat așa, și că povestea este forțată de Rusu, pentru a face autoritățile  autoritățile să reacționeze. ”Nimeni nu a dat cu cuțitul. Asta e doar o poveste. Faza cu cuțitul a inventat-o el ca să tragă la dosarul penal. Povestea a pornit de la faza Ovidiu a vrut să cumpere mașina de la gabori dar nu a mai venit cu banii. Ei zic că a vrut să lea dea o țeapă. Așa a pornit scandalul. Terro era acolo dar nu a intervenit în scandal”, a spus un turdean care îi cunoaște pe protagoniști.

Norocul cu telefonul

Ovidiu Rusu a mers la Instititul de Medicină Legală din Cluj Napoca pentru a obține un certificat medico legal care să ateste agresiunea suferită.

„Duminică seară, pe la ora 21.00, am fost bătut de un grup de vreo douăzeci de romi, chiar în centrul Turzii, în faţă la cofetăria „Dana”. Am fost să înapoiez, unui vânzător, cheile şi actele maşinii pe care n-am mai cumpărat-o, totul pentru că m-am răzgândit între timp. Cu acesta se aflau şi vreo douăzeci de indivizi, prieteni de-ai săi, conduşi de renumitul interlop „Teroristul” Şi, imediat după ce i-am restituit cheile şi actele m-am trezit că toţi indivizii ăia au sărit la mine, cu cuţite şi alte obiecte conontondente în mâini.” Dl. Ovidiu arată că, în continuare, văzând pericolul uriaş, a fost nevoit s-o ia la fugă spre domiciliul său, aflat la vreo 200 de metri de locul cu pricina. N-am ajuns acasă şi, chiar pe stradă, aceştia m-au lovit cu pumnii peste tot şi unul dintre ei chiar mi-a străpuns, cu cuţitul, hainele groase de iarnă şi am avut, cu acest prilej, un noroc de-a dreptul dumnezeiesc: cuţitul, care viza partea superioară a toracelui a nimerit în telefonul aflat în buzunarul gecii mele, salvându-mi astfel viaţa!”, a declarat ”Ovidică” Rusu, pentru BZC.ro.

În continuare, Ovidiu Rusu a explicat de ce nu a sunat la 112 pentru a cere ajutorul Poliției.

„Am reuşit, totuşi, destul de şifonat, să intru la mine în curte şi să mă adăpostesc la mine în casă. Vă spun sincer, nu am anunţat organele de poliţie, deoarece am certitudinea că acest grup al lui „Teroristul” e protejat chiar de către acestea, aşa că am preferat să mă tratez acasă, de unul singur! Şi, azi, iată-mă la I.M.L., cu intenţia să-mi scot certificat medico-legal şi să înaintez plângerea direct la Parchet şi, de asemenea, să-i dau pe bătăuşi în judecată!”, a spus victima.

1 thought on “Cine este bărbatul care era să fie omorât de interlopii din Turda! Poliția asistă neputincioasă le răfuielile din oraș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *