Goțiu are probleme în USR. I se cere demisia din partid. Nu mai este dorit și basta!

După ce a rămas fără funcția de senator, Mihai Goțiu a sperat să fie numit într-o poziție administrativă a puterii executive. A vizat funcția de șef al Gărzii Naționale de Mediu, dar acum nu mai este sigur că o va ocupa, după ce este contestat puternic în propriul partid.

Într-o scrisoare deschisă, semnată de sute de membrii USR, se arată că Mihai Goțiu a atacat conducerea USR Plus, fapt ce a dus la decredibilizarea partidului, pentru pentru care i se cere demisia.

”Toate aceste atacuri au subminat munca noastră și a colegilor noștri din ultimii patru ani, au lovit în moralul nostru în plină campanie, ducând la demoralizarea membrilor care afirmau: “noi construim și vin unii și dau cu piatră”. Din punctul nostru de vedere aceste lucruri nu sunt acceptabile. Pentru interese personale sau meschine, Mihai Goțiu s-a delimitat de USR PLUS, a adus prejudicii de imagine și a contribuit la șubrezirea credibilității USR PLUS pe timp decampanie, aruncând la gunoi munca a mii de membri. Pe baza acestor acte și fapte – Domnule Goțiu, avem un mesaj direct către dumneavoastră: vă cerem demisia din funcțiile deținute în USR, dar și demisia din USR. Noi, membri USR implicați în campanii, am fost martori ai acestor acte și fapte. Neputincioși. Puși în fața faptelor împlinite. Drept urmare, facem un ultim apel către voi, membrii Biroului Național, să dați dovadă de bun simțși rațiune și să nu promovați persoane care au adus deservicii partidului, subminând cu bună știință șansele noastre în campaniile de la localeși parlamentare”, se arată în scrisoarea deschisă.

”Dacă voi nu mă vreți eu vă vreu”

Pe baza maximei lui Vodă Lăpușneanu, ”dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu”, Mihai Goțiu , fost senator de Cluj, susține că el îi iubește pe contestatari, doar, doar să fie numit în funcția visată.

„Așa au înțeles unii colegi să ducă o competiție internă, într-un moment în care mi-am depus candidatura pentru numirea pentru conducerea Gărzii Naționale de Mediu. Despre cât de mult ar fi ‘afectat’ activitatea mea USR stau dovadă, la orice căutare pe Google, sute și mii de link-uri despre implicarea mea în domeniul mediului și despre tot ce a însemnat un mandat în care am fost”, a spus fostul parlamentar USR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *