Scene halucinante cu răpirea tinerei de 15 ani, din centrul Clujului! Infractorii au fost prinși la Ciucea! VIDEO

Joi seara, o tânără de 15 ani, a fost răpită din stația de autobuz din Piașța Mihai Viteazul, din Cluj Napoca. În cel mai scurt timp polițiștii au constituit echipe operative și au reușit să îi prindă pe răpitori, la KM 69 de la Ciucea, în timp ce mâncau ciorbă de burtă.

Polișțiștii clujeni susțin că la scurt timp după ce adolescenta a fost răpită, aceasta a reușit să scape din mașină, deschizând ușa în timp mersului și sărind afară.

„Pe imagini se vede clar ceea ce s-a întâmplat. Tânăra, probabil că s-a zbătut foarte tare și a reușit să scape deschizând ușa mașinii, în timp ce aceasta rula prin Piața Mihai Viteazu. Se poate vedea cum din mașină cad, la propriu două persoane, dintre care una este fata. Aceste imagini sunt probe la dosarul penal. Rămâne să stabilim ceea ce s-a întâmplat”, a declarat pentru foaiatransilvană.ro, un polițist de la Serviciul de Investigații Criminale.

Răpitorii au fost prinși la Ciucea

Oamenii legii mai spun că în cel mai scurt timp a început urmărirea mașinii folosite de răpitori, un BMW de culoare neagă, seria 56. La un moment dat, în cursul serii, polițiștii au primit un pont cpă o mașină care corespunde semnalmentelor, având număr de Arad, a oprit în parcarea Hanului ”KM 69”, din Ciucea.

Martorii povestesc că descinderea polițiștilor clujeni a putut fi comparată cu filmele de Hollywod.

”Au venit și mascați, și polițiști cu arme. Oameni în civil. I-au pus pe burtă. A fost iureș mare. Cei trei au comandat ciorbă de burtă și au și năvălit mascații”, ne-a declarat un martor.

Cine sunt răpitorii

După ce au fost încătușați, cei în cauză au fost aduși la sediul Poliției Cluj Napoca. Cei trei: sunt Adam Tarța – foto jos (27 ani), născut în Ucraina, Andrei Herman (35 de ani) și Adrian Stepan (26 de ani).

Asupra lor au fost găsite mai multe arme albe.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de răpire și ultraj contra bunelor moravuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *