O petrecere a fost spartă cu greu de polițiștii clujeni! Zeci de tineri chefuiau într-un apartament din Gheorgheni!

Polițiștii clujeni au fost chemați să intervină la o mega petrecere care a fost dată într-un bloc de apartamente din cartierul Gheorgheni.Disperați de muzica dată la maxim, vecinii au sunat la 112 iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și jandarmi. Oamenii povestesc că petrecăreții nu au deschis ușa dar mai apoi, sub amenințarea că aceasta va fi spartă, s-au conformat somațiilor.

”În seara zilei de vineri, in jurul orei 21, în urma reclamatiilor vecinilor a avut loc o descindere a poliției la ușa unui apartament închiriat. Pentru că cei prezenti înăuntru nu au deschis usa politiei, au fost fost chemate intariri. La fata locului si-a facut prezenta un al doilea echipaj de politie insotit de un numar impresionant de peste 10 jandarmi. Grupul vesel a ramas insa pe pozitii, nu au colaborat nici de aceasta data cu fortele de ordine. La ora 23, politia si jandarmeria erau in fata usii. Descinderea in forta inevitabila a fost oprita doar de proprietarul apartamentului care a sosit la fata locului si a permis accesul inauntru. Ce au gasit acolo? Peste 30 de tineri inghesuiti pe nici 50mp, bautura ,distrugeri, etc” Ce a urmat? Amenzi, Dosare penale pentru zadarnicirea transmiterii bolilor in pandemie si hohote de plans. A meritat? De ce scriu aceasta postare? Pentru ca e important ca toti tinerii, si nu numai, sa invete ceva din asta. Cei care s-au ales cu dosar penal sa fie un exemplu pentru restul care sa constientizeze gravitatea acestor fapte, si totodata consecintele care vin la pachet. Suntem in stare de alerta. Politia nu iarta”, a scris un vecin pe facebook.

Poliția a dat amenzi cu nemiluita

Polițiștii clujeni au anunțat că fiecare participant a fost amendat pentru încălcarea normelor antipandemie.

”În cursul serii, în jurul orei 22.20, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizati cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice, dintr-un imobil situat în cartierul Gheorgheni. Efectivele de polițiști și jandarmi au intervenit la adresa indicată și au identificat in interior 27 de persoane, printre care și un tânăr de 18 ani, din municipiul Cluj-Napoca, organizator al evenimentului privat. Toate persoanele au fost sancționate contravențional conform prevederilor Legii 55/2020 și 61/1991R, cu amenzi în valoare totală de 19.500 de lei. De asemenea, sunt efectuate cercetari într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, au precizat cei de la IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *