Orban atacat de la Cluj! Rareș Bogdan îl laudă pe Boc! Vrea să ajungă noul președinte al PNL!

Într-un recent interviu, Rareș Bogdam prim vicepreședinte al PNL, a a lansat un atac frontal în direcția lui Ludovic Orban, președintele PNL.

Surse politice au declarat pentru foaiatransilvana.ro că Rareș Bogdan este pregătit candideze la șefia Partidului Național Liberal. De altfel, la congresul PNL, care va avea loc în luna martie 2021, lupta pentru șefia partidului va fi una dură. Ludovic Orban este contestat deoarece, la negocierile cu USR Plus, pentru formarea noului Guvern, a cedat ministerele de forță, Sănătatea, Transporturile și Dezvoltarea, pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, pe care și-a dorit-o așa de mult.

„Toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap… În loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate. Să ne înțelegem. El nu e un om rău. El e un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii”, a declarat Rareș Bogdan.

Regretă că nu i-a cerut demisia

Rareș Bogdan, care este clujean prin adopție, a mai spus în interviul de pe Aleph News că regretă că nu i-a cerut demisia lui Orban, imediat după alegeri. Cu alte cuvinte, europarlamentarul recunoaște că PNL nu a reușit un scor uluitor la alegerile parlamentare, așa cum se acredita la momentul respectiv.

„Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit să cerem demisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor. El nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid. E primul președinte din ultimii 30 de ani care a pierdut alegerile și care a rămas în funcție, ceea ce este anormal. Rareș Bogdan: „În momentul în care un premier și un președinte de partid îți obține în locul în care candidează 21%, atât a luat PNL la București, e o problemă și ea trebuie rezolvată. Partidul ăsta trebuie să aibă viitor, nu numai trecut și prezent”, a avertizat europarlamentarul.

Emil Boc singurul politician care a performat

Despre Emil Boc, primarul Clujului, Rareș Bogdan spune că a avut puterea să revină de la șase la sută, procentul pe care îl aveam în 2012, după ce a fost premier, la peste 28 la sută.

Boc este adevăratul lider al Dreptei românești. A urcat de la 6 la sută cotă de încreere, cât avea în momentul ieșirii de la guvernare PDL la cota de acum și a transformat în 8 ani, după ce s-a întors din funcția de premier, un oraș ca și Cluj-Napoca. Când a plecat de la Palatul Victoria avea 6 la sută și acum are 28 la sută cotă consolidată pe plan național. El este liderul și eu cu el și cu alții nu am avut putere reală în PNL, care a fost condus dictatorial de Ludovic Orban”, a spus prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

1 thought on “Orban atacat de la Cluj! Rareș Bogdan îl laudă pe Boc! Vrea să ajungă noul președinte al PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *