Pe urmele succesului lui Nelson Mondialu pe Youtube – GORE – legenda vie a Clujului a ieșit din pușcărie și devenit pastor neoprotestant, propovăduiește cuvântul Domnului – VIDEO

Unul dintre cei mai temuți interlopi clujeni, celebrul GORE, pe nume Marius David, și-a ispășit pedeapsa la Penitenciarul Gherla după ce a înjunghiat un brancardier la UPU Cluj, în seara zilei de 8 august 2011. Acesta a fost eliberat din pușcărie și este liber.

Văzând că celălalt interlop clujean, Nelson Mondialu, are succes pe Youtube, canalul său având 600.000 de abonați, GORE a intrat pe acest mediu de comunicare, iar în primul videoclip apare recitând rugăciuni și versete din Biblie, propovăduind mesajul Domnului, a anunțat stiridecluj.ro.

„Din intregul material de urmarire penala rezulta ca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de omor in forma tentativei. Inculpatul actionand cu intentie directa, prevazand si urmarind suprimarea vietii partii vatamate. Asfel, in primul rand, inculpatul s-a dus inarmat cu arme apte pentru suprimarea vietii. Incupatul a actionat cu un cutit in incinta unitatii medicale, iar in momentul in care a fost retinut in curtea Clinicii de Penumoftiziologie, in aceeasi zi (n.red. 9 august 2011) la orele 12.20, avea doua cutite asupra sa”, precizeaza procurorii clujeni in rechizitoriul pe baza caruia a fost trimis in judecata.

1 thought on “Pe urmele succesului lui Nelson Mondialu pe Youtube – GORE – legenda vie a Clujului a ieșit din pușcărie și devenit pastor neoprotestant, propovăduiește cuvântul Domnului – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *