Chef monstru la Cluj ”spart” de polițiști. Erau peste 200 de participanți!

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, importante forțe de ordine de la Inspectoratul de Poliție Cluj și de la Jandarmeria Cluj, au intervenit la o adresă din oraș, unde era în toi o petrecere ”monstru”.

Pe strada Fabricii de Chibrituri 9, într-o hală industrială, peste 200 de tineri participau la o petrecere clandestină, exact ca în vremrea prohibiției.

În prezent se fac cercetări pentru a stabili persoana care a organizat această petrecere ilegală.

Comunicatul IPJ Cluj

La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui complex de pe raza municipiului se desfășoară o petrecere privată la care participă un număr mare de persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.

În incinta complexului, polițiștii au identificat un număr de aproximativ 200 de persoane care participau la o petrecere, existând aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente.

Până în acest moment au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid -19, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

1 thought on “Chef monstru la Cluj ”spart” de polițiști. Erau peste 200 de participanți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *