Creștini cu numele! După ce a ieșit de la biserică a fost la un pas să sară la bătaie! S-a întâmplat la Cluj!

Un clujean a povestit ce a pățit în cursul zilei de duminică, cu o familie care tocmai ieșea de la biserică.

Andrei Mureșan a scris pe facebook întrega poveste și spune că agresorul s-a recomandat ca fiind angajat al Primăriei Cluj Napoca. Bărbatul care fusese la buserică, parcase pe un loc de parcare a unei alte persoane. Când i s-a cerut să își mute mașina a început să fie agresiv și să amenințe.

„Bună, vreau sa trag un semnal de alarmă și să vă prezint ce am pățit astăzi. Vin cu tatal meu acasa, gasim parcarea ocupata, masina din poza cu numar in geam. Sun, imi raspunde domnul din filmare, ii spun ca doresc sa parchez si imi raspunde cu „Bine”. Apare agresiv, ne zice ca el lucreaza la primarie si stie ca nu avem abonament si daca avem ca nu e platit, ca sa ii aratam noi abonamentul ca altfel nu muta masina. Tatal meu ii spune ca nu daca nu e in misiune nu ii arata nimic si ca suna la politia locala. Respectivul se tot isteriza pe langa masina lui. Tata incepe sa sune la politie, intre timp apare familia respectivului, care tot facea figuri. Tatăl meu îi spune să nu plece până nu vine poliția dacă se crede așa șmecher. Eu mut masina în spatele lui, îmi atinge bara cu carligul, apoi se dă jos la tata și îl amenință că îl nenorocește pe el și toata familia lui, că acum e cu familia și nu se poate bate, dar să se întâlnească mai târziu să se bată. Ăsta e comportamentul unui om care a mers cu familia la biserica.
Aveți grijă cu cine va puneți mintea ca nu stiți de ce persoane dați”, a scris Andrei Mureșan.

1 thought on “Creștini cu numele! După ce a ieșit de la biserică a fost la un pas să sară la bătaie! S-a întâmplat la Cluj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *