Cine sunt organizatorii mega petrecerii de la Cluj, care a fost spartă de polițiști!

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca au demarat cercetările într-un dosar penal, care vizează combaterea zădărnicii bolilor.

Potrivit unor surse judiciare, dosarul penal vizează patru bărbați, din județele Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș și Sălaj, care au fost identificați de polițiști ca fiind organizatorii mega petrecerii, cu 200 de participanți, care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj Napoca. Locația aleasă de organizatori se numește Centru de Interes.

Persoanele cercetate penal sunt Alin Alexandru Lupșan (29 de ani), Andrei Vlad Blidar (31 de ani), Nicolae Florin Onica (27 de ani – foto) și Ovidiu Daniel Ciupac (26 de ani).

Cei patru au organizat omega petrecere la Centrul de Interes, deși cunoșteau că pandemia de coronavirus a dus la interzicerea organizării unor manifestări cu mai multe sutede invitați.

Comunicatul IPJ Cluj

La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui complex de pe raza municipiului se desfășoară o petrecere privată la care participă un număr mare de persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.

În incinta complexului, polițiștii au identificat un număr de aproximativ 200 de persoane care participau la o petrecere, existând aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente.

Până în acest moment au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid -19, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

3 thoughts on “Cine sunt organizatorii mega petrecerii de la Cluj, care a fost spartă de polițiști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *