Femeie sfășiată de câini în Florești! Primarul acuzat că nu combate fenomenul câinilor fără stăpâni

O femeie care locuiește în Florești a scris pe un grup de facebook că a fost atacată de un câine fără stăpân și sfâșiată cu colții.

Luciana Filipan a fost ajutată de un bărbat care trecea prin zonă, și care a intervenit de urgență, împiedicând o eventuală tragedie.

„Azi am fost mușcată de un câine la intrare pe strada Stejarului. Se plimba pe stradă și cand m-a văzut a sărit pur si simplu pe mine. Era un câine mare, cred că de lup. Noroc cu un domn care a oprit mașina și mi-a sărit în ajutor. Îi mulțumesc! Și mulțumesc tuturor celor din stație care s-au uitat la „spectacol” fără să intervină!”, a scris Luciana Filipan.

La Apahida se poate, la Florești nu se poate

Dacă la Florești, tot mai multe persoane se plâng de faptul că se tem să mai iasă pe stradă de frica câinilor fără stăpâni, la Apahida, primarul Grigore Fati a anunțat măsuri radicale.

Potrivit edilului din Apahida, angajații primăriei vor participa la o acțiune de adunare a câinilor fără stăpân.

„Primăria comunei Apahida, în colaborare cu un operator privat autorizat, va demara în data de 27 ianuarie 2021 o campanie de ridicare a câinilor fără stăpân de pe raza comunei. Vă rugăm să tineți animalele pe care le aveți în interiorul proprietăților dumneavoastră. Toți câinii identificați care nu au cip vor fi ridicați. Toți câinii identificați care au cip vor fi ținuți într-un spațiu special destinat, iar proprietarii acestora vor fi amendați și chemați să îi ridice. Vom trata cu maximă responsabilitate acest subiect și vom continua pe tot parcursul anului acest gen de acțiuni pentru a elimina riscul pe care problema câinilor fără stăpân o generează pentru locuitorii comunei”, a anunțat Grigore Fati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *