Cine este jandarmul clujean aflat în timpul liber care a aplanat un conflict între doi șoferi la Podul IRA

Aflat în timpul liber, un jandarm clujean a intervenit salvator pentru a aplana un conflict iscat între doi șoferi la podul IRA, din Cluj-Napoca.

Jandarmul-erou se numește Ionel Lircă și este sublocotenent în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj

„Luni, 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16.40, aflat în timpul liber, mă deplasam spre casă alături de soţia mea. Nimic neobişnuit până în momentul în care am observat o altercaţie între doi bărbaţi în zona podului IRA din municipiul Cluj-Napoca”.

Relatarea lui Lircă:

„Doi bărbaţi coborăseră din maşinile lor şi au început să se agreseze reciproc. Observând acest fapt, colegul nostru a intervenit pentru aplanarea conflictului, mai ales că dintr-o maşină coborâse și o femeie însărcinată care părea într-o stare de agitaţie”, a anunțat Jandarmeria Cluj.

Jandarmul a ajutat-o pe femeia însărcinată să se urce în maşină, după care a sunat la dispeceratul unităţii pentru a solicita sprijin.

Echipajul de jandarmi a ajuns în scurt timp la faţa locului pentru luarea măsurilor legale.

La locul incidentului a sosit o ambulanţă pentru consultanţă de specialitate dar şi un echipaj de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

1 thought on “Cine este jandarmul clujean aflat în timpul liber care a aplanat un conflict între doi șoferi la Podul IRA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *