Rețeaua lui ”Calu” din Turda se extinde în Tenerife. Alte patru propuneri de arestare!

După arestarea lui Mihai Moldovan, zis ”Calu”, un interlop din Turda, acuzat de complicitate la proxenetism, șantaj , cămătărie și influențarea martorilor, procurorii de la Turda au extins cercetările.

Anchetatorii au cerut arestarea altor patru persoane, din filiera spaniolă a rețelei de proxenetism.

Este vorba despre Gheorghe Săiceanu, despre care se spune că este finul de cununie al lui Mihai Moldovan, zis ”Calu”. Săiceanu este acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei Tenerife, el fiind persoana la care toate prostituate sunt obligate să cotizeze suma de 200 de euro/săptămână. Zona controlată de Săiceanu este cunoscută sub denumirea de ”Las Americas”.

Surse judiciare au declarat pentru Foaia Transilvană, că la solicitarea lui Moldovan, Săiceanu a fost de acord să faciliteze prostituția a două tinere din zona Turda, controlate strict de Flaviu Ștefan Oltean – zis Naposim. Oltean este și el finul de cununie al lui Mihai Moldovan, zis Calu.

Celelalte trei persoane sunt Sorin Alexoae, Robert Negoescu – locotenentul lui Săiceanu și Viorica Ancuța Cârcu.

Cei patru au fost audiați din Spania, prin sistem de videconferință de un judecător de la Judecătoria Turda. Magistratul se va pronunța asupra măsurii arestării prevetive a a celor patru persoane la ora 12.

Vom reveni cu amănunte.

 

4 thoughts on “Rețeaua lui ”Calu” din Turda se extinde în Tenerife. Alte patru propuneri de arestare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *