Cum explică Digi căderea rețelei de internet miercuri seara?

Compania Digi a explicat de ce a căzut reţeaua de internet în marile oraşe din toată ţara, provocând un val de plângeri pe pagina de Facebook a operatorului de telecomunicații.

Miercuri seara, 17 februarie, a fost înregistrată o avarie care a condus la indisponibilitatea temporară a serviciilor de internet fix în mai multe regiuni ale ţării. În prezent, serviciile funcţionează normal, iar cauzele avariei sunt analizate de echipele tehnice ale companiei.

Problema a fost semnalată intens pe pagina de Facebook a RCS&RDS de către utilizatori, care nu puteau accesa serviciile de internet. Printre oraşele menţionate pe această pagină se numărau Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi, Oradea, Timişoara, Braşov, Craiova.

„Miercuri, 17 februarie, în jurul orei 21:50, a fost înregistrată o avarie care a condus la indisponibilitatea temporară a serviciilor de internet fix în mai multe regiuni ale țării. Echipele tehnice Digi au restabilit conexiunile în aproximativ 15 minute de la sesizarea avariei. În prezent, serviciile funcționează normal, iar cauzele avariei sunt analizate de echipele tehnice ale companiei. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate” – a transmis conducerea companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *