Sinucidere la parkingul din Mărăști. Pompierii puteau spăla locul.

Pompierii și polițiștii au fost alertați la 112, de mai mulți trecători, că la intrarea în parkingul de pe strada Dorobanților, se află cadavrul unui bărbat.

La fața locului a fost direcționat și un echipaj SMURD. Medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea vieții bărbatului de 65 de ani.

”Au fost alertate o autospecială și un echipaj SMURD ca urmare a căderii de la înălțime a unei persoane, de pe un imobil situat pe strada dorobanților din municipiul Cluj-Napoca. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 12.50, iar pompierii au început masajul cardiac extern pentru bărbatul, în vârstă de cca 60 de ani, imediat ce au ajuns la locul evenimentului. Manevrele de resuscitare au fost oprite, de către medicul ajuns la fața locului, după evaluarea primară, care a arătat că traumatismele suferite erau incompatibile cu viața”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, lt. col. Andrei Biriș.

Au lăsat sângele omului pe asfalt

După încheierea acțiunii, angajații de la Instititul de Medicină Legală Cluj au preluat cadavrul cadavrul bărbatului și l-au transportat la morgă.

La fața locului, niciun angajat de la ISU Cluj sau cei de la Primăria Cluj Napoca nu s-au gândit să spele sângele omului de pe betonul parcării.

”Azi la ora 16:00, referitor la sinuciderea din parkingul din pta marasti. Asa au lasat locul. Cu sangele inca curgand”, a scris un clujean pe facebook.

Imaginea atașată arată că mașinile care intrau sau ieșeau din parking treceau cu roțile peste sângele persoanei care s-a sinucis.

”În cursul zilei, în jurul orei 12.55, polițistii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, în timp ce se afla într-un parking situat în cartierul Mărăști. O echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări rezultă că un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, ar fi căzut de pe respectivă clădire. În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identității bărbatului, precum și a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia”, au transmis cei de la Poliția Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *