Un pervers periculos bântuie la ore târzii prin cartierele Clujului. Polițiștii cer să sunați la 112

Un bărbat cu posibile dereglări pshice a fost reclamat la Poliția Cluj Napoca, ca având un comportament obscen față de femei. Mai multe femei care locuiesc în cartierul Gheorgheni, din Cluj Napoca, au reclamat la poliție, faptul că un agresor sexual a fugit după ele.

Locul unde bărbatul cu un comportament deviant, a fost văzut de cele mai muilte ori, este zona magazinului Profi, de pe strada Nicolae Titulescu, din zona sensului giratoriu și a intersecției cu strada Septimiu Albinii.

”Acum cateva zile, în jurul orei 20:40, nevasta mea a mers la magazinul Profi, de pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Acest individ, în spatele ei fiind, își freca sau atingea penisul în spatele ei, prin haine. Când a ieșit din magazin a urmărit-o, și-a scos penisul în erecție și a fugit după ea să o violeze. Aceasta a început să strige și așa a fugit nenorocitul. Am sesizat poliția. Mai exact Secția 3, unde am făcut o sesizare”, ne-a relatat soțul femeii.

Angajatele de la magazinul Profi, au declarat la rândul loc că au perversul le-a atacat și pe ele dar au fugit și au reușit să se urce într-un autobuz. ”Le-a fugărit până în autobuz. Una dintre angajatele noastre ne-a relatat că a avut noroc că a apucat să urce în autobuz. Sigur sta prin zonă, așa au zis și fetele și paznicul la fel”, a declarat șefa de tură de la Peny.

Polițiștii de la Secția 3 patrulează prin zona respectivă. Oamenii legi le cer clujenilor care locuiesc în zonă să sune la 112 și să anunțe prezența perversului.

Ce este un comportament deviant

Comportamentul deviant este descris de psihologi ca orice comportament care este contrar normelor dominante ale societății. Există multe teorii diferite despre ceea ce determină o persoană să efectueze un comportament deviant, inclusiv explicații biologice, explicații sociologice , precum și explicații psihologice.

De exemmplu, un copil care este socializat în mod necorespunzător, atunci, ar putea dezvolta o tulburare de personalitate care îl determină să direcționeze impulsurile antisociale. Fie către interior, fie spre exterior. Cei care îi îndreaptă spre interior devin nevrotici în timp ce cei care îi îndreaptă spre exterior devin criminali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *