Accident grav în Florești. Un Audi și un BMW s-au făcut praf.

Un grav accident de circulație a avut loc joi seara, în localitatea Florești, limitrofă municipiului Cluj Napoca.

Două autotturisme BMW s-au lovit frontal, rezultând rănirea gravă a unor persoane și importante daune materiale.

Circulația pe DN1 se desfășoară cu mare dificultate. Martorii relatează că mașinile stau la coadă, care se întinde pe mai mulți kilometri.

”Accident la oncos. 3 mașini destul de bine lovite, se circula f greu pe trotuar, acum au ajuns pompierii. Evitați pe cât posibil, părea cu victima la una din masini, ambulanta încă nu a ajuns. Cât puteți încercati alte variante. În a treia masină era victima încarcerata, loc doar pe trotuar, spre Floresti. Deci sigur durează ceva vreme pana se poate circula”, scrie Andreea Cuc.

În prezent, la fața locului se află mai multe echipaje de pompieri, ambulanță și de poliție.

Ce spune ISU

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier, produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 19.30, iar la fața locului au fost găsite trei autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie în stare de conștiență, dar care acuza dureri și pentru extragerea căreia pompierii au acționat cu echipamentele specifice, fiind tăiată una dintre portierele autoturismului, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni.

Femeia, în vârstă de cca 40 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

”Au mai fost consultate trei persoane implicate în accident, fără a fi transportate la spital. O asistentă medicală aflată în timpul liber, din cadrul Spitalului Clinic Județean și care încadrează și echipajele SMURD, a acordat primul ajutor calificat victimelor accidentului înainte de sosirea forțelor de intervenție și le-a sprijinit și ulterior”, au comunicat cei de la ISU Cluj.

Un șofer neatent a produs accidentul

Polițiștii clujeni spun că un conducător auto în vârstă de 45 de ani, din comuna Florești, la ieșirea din parcarea unei societăți comerciale, ar fi pătruns pe DN1E60 in directia localității Gilău. În acel moment șoferul vinovat a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe DN1E60, de o femeie de 38 de ani, în aceeași direcție.

Ulterior, autoturismul bărbatului a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa de pe sensul opus. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto. Nu a rezultat prezența alcoolului la efectuarea testărilor cu aparatul etilotest.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *