Veteran de război de 91 ani din Cluj, vaccinat cu succes împotriva COVID

Un veteran de război în vârstă de 91 ani din județul Cluj s-a vaccinat împotriva COVID-19. Acesta a afirmat că a decis să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave.

Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave şi pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului. Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani„, a transmis, marţi, Comitetul Naţional de coordonare a vaccinării.

Potrivit datelor oferite de CNCAV, Sabin Husariu, 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial şi reprezentant al Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, filiala „Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin şi încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19.

Veteranul s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei. Potrivit datelor transmise de CNCAV, până luni, la ora 18.00, s-au vaccinat 819.447 persoane.

2 thoughts on “Veteran de război de 91 ani din Cluj, vaccinat cu succes împotriva COVID

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *