În toamnă am putea renunța la purtatul măștii dacă ne-am vaccina cât mai mulți

Premierul Florin Cîţu a declarat că 2 milioane de români vor fi vaccinaţi împotriva COVID-19 până la sfârşitul lunii martie, adică 10% din populaţie şi spune că dacă „mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii”.

2 milioane de oameni vaccinaţi anti-COVID, adică 10% din populaţie, până la sfârşitul lunii martie, în România. În acest week-end vom ajunge la primul milion de români vaccinaţi cu prima doză. Sunt veştile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecţie. Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii. Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creşterea numărului de infectări şi să îmbunătăţim situaţia din spitale. Depinde doar de noi să revenim la normalitate!”, a scris premierul Florin Cîţu, sâmbătă, pe Facebook.

Premierul îi îndeamnă pe români să respecte noile măsuri, pentru a se îmbunătăţi situaţia din spitale.

Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creşterea numărului de infectări şi să îmbunătăţim situaţia din spitale. Depinde doar de noi să revenim la normalitate!„, a transmis Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *