24 de ani fără cel mai mare gazetar sportiv. Mesaj emoționant al lui Tudor Chirilă

Posted by

Artistul Tudor Chrilă a publicat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook despre tatăl său, marele gazetar sportiv Ioan Chirilă, plecat dintre noi în urmă cu 24 de ani.

Ioan Chirilă a scris numeroase cărți despre sport și fotbal în general, iar una dintre ele a fost „Șepcile roșii|, despre Universitatea Cluj, club de care marele gazetar a fost atașat.

„Las mesajul ăsta aici pentru cei care i-au citit cărțile sau articolele, poate pentru cei care îi vor mai citi cărțile și vor descoperi scriitorul care a fost. Astăzi se împlinesc 24 de ani de când tata nu mai e. Pentru mine tata, pentru alte sute de mii de oameni unul dintre cei mai mari jurnaliști sportivi români: Ioan Chirilă.

Dintre cele 29 de cărți pe care le-a scris preferata mea rămâne „Viața la puls 200”, dar sunt mulți alți împătimiți de „Răsucind fusele orare”, „Finala se joacă astăzi”, „Argentina 78”, „Espana 82”, „Nadia” și „Glasul roților de tren”, „Șepcile roșii” și lista poate continua.

Mă bucur că mai există oameni care își mai aduc aminte de scrisul lui. Sunt norocos că mi-a fost tată”, a scris Tudor Chirila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *