,

40 de autobuze blocate și în această dimineață în traficul din Floresti. CTP Cluj și-a cerut scuze, dar nu și primăria lui Pivariu

Posted by

Traficul de coșmar din comuna Florești a dus la blocarea a 40 de autobuze pe raza localității, joi dimineața, iar Compania de Transport Public Cluj-Napoca și-a cerut scuze pentru neplăcerile create.

Locuitorii din Florești au întârziat la muncă și în această dimineață, din cauza aglomerației și a lipsei de soluții care să ducă la decongestionarea traficului. Această problemă este una care se repetă în fiecare dimineață, iar nervii floreștenilor sunt întinși la maximum.

CTP Cluj și-a cerut scuze, Primăria Florești nu

„Imaginea de mai jos, surprinsă în această dimineață, la centrul nostru de monitorizare a traseelor și autobuzelor CTP din zona Floresti, arată cele 40 de autobuze blocate în traficul infernal din cea mai mare comună a României.

Compania noastră regretă întârzierile și disconfortul călătorilor noștri, provocate de traficul greoi.

Din păcate și CTP suferă pagube din cauza acestui blocaj din trafic.

Șoferii noștri se străduie să fie punctuali și să-i transporte pe călătorii noștri în siguranță și la timp, dar în multe dimineți îndeplinirea acestor misiuni devin imposibile.

Ne pare rău și regretăm această situație neplăcută”, a anuntat CTP Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *