Acasă EVENIMENTE 45 de ani de existență a Spitalului de Recuperare din Cluj. Primarul...

45 de ani de existență a Spitalului de Recuperare din Cluj. Primarul Boc a marcat momentul: „Clujul este un centru de excelență în medicină și datorită lor”

0

Unul dintre cele mai renumite unități medicale din Cluj-Napoca, Spitalul de Recuperare, a împlinit vineri, 12 mai, 45 de ani de existență și a aniversat momentul printr-un eveniment special la care a luat parte și primarul Emil Boc.

Edilul a ținut un discurs special, în care a lăudat conducerea instituției și corpul medical care a făcut din Spitalul de Recuperare unul dintre cele mai renumite unități medicale din România.

Cu această ocazie, am transmis conducerii spitalului și corpului medical un mesaj de apreciere și mulțumire pentru serviciile de calitate pe care le oferă de peste 4 decenii.

Respectul și grija pentru pacienți, colaborarea cadrelor medicale și managementul eficient sunt doar câteva dintre valorile care contribuie la performanța Clujului în domeniul medical. Datorită lor, Clujul este un centru de excelență în medicină.

În acest context, am subliniat cele mai importante direcții pe care le susținem în dezvoltarea Clujului, în special învățarea și perfecționarea aptitudinilor în domenii precum medicină, tehnologie, inovare, cercetare, educație”, a transmis Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.