,

A intrat în criză Avram Gal? Se vinde Transilvania Steak House

Posted by

A intrat în criză Avram Gal? Se vinde Transilvania Steak House, cel mai scump restaurant din România, care a vândut celebrul burger de 6200 euro la UNTOLD.

A intrat în criză Avram Gal?
A intrat în criză Avram Gal?

Astfel, la un an de la deschidere, celebrul restaurant pe care l-a prezentat ca fiind cel mai scump din România, a fost scos la vânzare pe rețelele sociale.

Se vinde Transilvania Steak House

Restaurantul lui Avram Gal a devenit cunoscut la nivel național pentru prețurile exorbitante pe care le practică, dar și pentru celebrul burger de 6200 euro, cel mai scump din lume. Acesta mai are în meniu preparate cu foițe de aur.

Transilvania Steak House a fost deschis în luna ianuarie 2023, dar nu a avut acordul și orarul de funcționare aprobate de Primăria Cluj-Napoca, acte fără de care nu avea dreptul să-și înceapă activitatea. În toamna anului, municipalitatea a sistat activitatea în toamna anului trecut.

Localul se află pe strada Constantin Brâncuși din Cluj-Napoca și a intrat în atenția publică drept unul dintre cele mai scumpe restaurante din România, cu preparate și platouri mult peste salariul minim pe economie. 

Vânzarea restaurantului a fost anunțată pe Facebook și Tiktok, iar Avram Gal figurează ca asociat, în timp ce administratori sunt Dorneanu Onisim și Maciuc Nicu.

 

Anuntul de vanzare al Transilvania Steak House
Anuntul de vanzare al Transilvania Steak House

Gal la Primăria Câmpia Turzii

Avram Gal nu a precizat motivele pentru care a decis să își vândă restaurantul, dar acesta se va angaja într-o bătălie politică pentru fotoliul de primar al municipiului Câmpia Turzii, acolo unde se va lupta cu liberalul Dorin Lojigan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *