A ales să se mute la casă, ”într-o zonă mai bună”. Drama unei clujence bogate care s-a mutat la casă

Posted by

În ultimii ani, mulți clujeni au ales să lase viața zbuciumată a orașului, pentru zone mai bune și mai ”liniștite”. A ales să se mute la casă.

Pandemia ne-a arătat că se poate lucra foarte bine de acasă, cu același randament și operativitate. Pentru asta, mulți clujeni, plătiți cu mult peste medie, și-au cumpărat case în zone limitrofe Clujului, cu adevărate averi.

A ales să se mute la casă
A ales să se mute la casă

Numai că după ce s-au instalat confortabil, încep problemele de adaptare. În satele aflate foarte aproape de Cluj Napoca, se bat clopotele în fiecare dimineață. Iar acest lucru îi deranjează pe orășenii fițoși.

Deranjată de câinele vecinilor

Este și cazul unei femei bogate din Cluj, care a ales să se mute într-o zonă liniștită. Aici, a dat peste câinele vecinilor care o deranjează cu lătratul.

„Bună ziua! Sunteți amabili să mă ajutați cu un sfat pentru o situație mai puțin obișnuită, dar din păcate foarte deranjantă. Locuiesc la casă, nou construită, în Cluj. Într-un cartier nou de case, și ne deranjează lătratul de la câinele vecinului. Care cunoașteți Clujul, pe strada Voroneț casele au fost construite relativ aproape una de altă. Dacă știam, nu cumpărăm. Până una alta, cale amiabilă sau înțelegere nu există. Zgomotul produs de la lătrat este excesiv și evident deranjant și vreau să știu dacă am o cale legală ca să pot rezolva situația. Sper să primesc un sfat util și nu doresc comment-uri pe lângă subiect”, a scris clujeancă pe o rețea de socializare.

Clujenii au taxat-o dur. A ales să se mute la casă

Pentru aceste ”fițe”, cei care au citit comentariul lăsat de clujeancă, au taxat-o dur.

„Vă deranjează un câine. Este simplu de rezolvat. Imaginați-vă că nu erați norocos și nu aveați bani de casă, că locuiați în București pe un bulevard unde trec tramvaie și 4 benzi de autoturisme. Lătratul câinelui este… Vivaldi. Când muncești și ești obosit dormi neîntors”, a scris un internaut.

Un altul se întreabă, pe bună dreptate, de unde atâtea ifose și fițe. Și asta în condițiile în care aproape fiecare om a crescut în compania unui câine sau a unei pisici.

„Mă, da ce domni vă dați acum! Mor! Mă n-ai crescut la țară cu câinele în curte? Bine că țăranul nu s-a plâns niciodată de lătratul câinelui! I-a plăcut să- l audă! Și spre deosebire de tine i-a plăcut s-audă și cocoșul la 4 dimineața! Ba chiar îi mulțumea cocoșului că-l trezește pentru munca de zi cu zi! I-a plăcut s-audă și găina și vaca și porcul pe lângă casă! Din cauza ta vom mânca insecte și dacă te aude Ursula taie corzile vocale la câini! Rușine! Ascunde-te în pădure, dar deocamdată bagă-te sub pat! Să ai liniște! Somn ușor, bădie!”, a scris un alt român care a citit postarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *